Ändrade planer

Det blev ingen Amanda idag, utan istället har jag varit hemma. Men imorgon ska jag vara med bästis. Och då ska vi vara katter, för det e halloween då eller? Jaja men nu ska jag lyssna lite mer på musik sen ska jag nog fixa en ny design.. Skriver mer sen/imon puss!


Hiss och Diss

 
Höstlov
- Halloween
 - Äkta vänner


- Falska ''vänner''
- Skolan
- Läxor


Godmorgon

Vaknade för en stund sen och har nyss duschat. Ska vara med Amanda idag fast först ska hon på kalas. Sen ska vi vara med varann. Nu ska jag ta på mig och fixa mig lite. Så vi hörs senare, puss! 


Godnatt


jag och bästavän (bilden är från i sommras)

Har nyss tittat på Scream, den var la sådär. Har ju sett bättre skräckfilmer men ja. Nu ska jag gå och lägga mig är så trött!! Så jaa, vi hörs imorgon med hiss&diss och massa roliga saker, puss ;).


Halloween ''fest''

När vi hade mött upp Fredrica och Johanna drog vi till en halloween fest typ. Det var inte så kul i början, fast vi fick lysrör :D. Dom är coola, jag tog ett rosa! Sen gick vi typ runt där inne, och vi ringde Lisa och fixade dit henne då gick Amanda hem, hon skulle äta. Men när Lisa hade kommit gick vi till ICA och köpte chockolade och dricka och jag dela med Fredrica, men vi åt bara upp halva? Vi brukar äta upp allt egentligen :P. Sen gick vi tillbaka dit och då säger folk att det är en mördare ute med en elpistol och kniv?! Så vi gick dit och titta och jag såg ingen mördare, haha. Sen gick vi in igen det var så jävla kallt. Och då kom Surre och James. Och Johanna börja snacka med dom lite, sen börja vi driva med dom och dom med oss.... och HAHA sen hände massa saker. Iallafall så avbröts ''festen'' av att en tjej hade blivit puttad och antagligen brutit benet så ambulansen kom, och Johanna kände henne väldigt bra tydligen så ja, hon mådde nog inte så bra. Eller vet inte, skitsamma. Sen gick jag hem iallafall och nu ska jag se på Scream tror jag det var. Så puss, så hörs vi lite senare!  


HÖSTLOV


Gammal bild men ändå.

Kom hem för ett tag sen. Och idag i skolan hade vi en vikarie, som skrev på våran smartboard.. Och den kostar jättemycket, tänk om den är förstörd nu?! Iallafall först hade vi arbetschemat, sen andra lektionen arbetschemat, bamba sen gympa. En kort dag alltså, men gympan var hemsk seriöst hemsk. Nu har jag iallafall duschat och ska fixa mig för ska vara med Amanda, Johanna och Fredrica (bästavän)! Nu är det höstlov också!!! :D. Nu måste jag fixa mig så vi hörs senare, puss!


Morgon

Tjena, jag vaknade för ett tag sen. Men jag ska börja sminka mig och fixa mig och sånt nu. Sen ska jag till skolan. Så jaaa, hejdå!


Välkommen till min nya blogg!

 

RSS 2.0